Eyüplü İlkokulu

Vizyon: Sürekli gelişen, yenilikçi, sunduğu öğrenme ortamları ve öğrencilerinin nitelikleri ile örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Misyon: Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olan donanımlı ekibimiz ve anne babalarla birlikte çocuklarımızı; Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, Atatürk ilkelerine bağlı, Kendisini tanıyan, özgüveni gelişmiş, Bilimsel düşünebilen, Yaratıcı, araştırma ve öğrenmeye meraklı, İnsana ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak üzere sürekli gelişen eğitim ve öğrenme ortamları sunmaktır.

Başarılar:

Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03222007210

WEB - https://eyupluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - EYÜPLÜ MAH. KAŞ KÜME EVLERİ NO 8A SAİMBEYLİ / ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ) ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Köy 80 hane ve 480 nüfustan oluşmaktadır.

Adres - EYÜPLÜ MAH. KAŞ KÜME EVLERİ NO 8A SAİMBEYLİ / ADANA

Ulaşım Yol stabilize olup, Saimbeyli ilçe merkezinden haftada üç gün minibüs kalmaktadır. Pazartesi, perşembe ve cuma günleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine, 15 km,il merkezine 175 km uzaklıktadır